Opleiden

Vind hier alle benodigde informatie over opleiden en het werplekleren. Praktische downloads van stagedossier en handboek tot digitale stagemarkt en liovacatures.

Professionaliseren

Ontdek hier welke professionaliseringsmogelijkheden er zijn. Als opleidingsschool willen we ons blijven ontwikkelen.

Onderzoeken

Deel kennis over onderzoek, bekijk producten, ontmoet experts en leer van en met elkaar. Leerteams, student, school en leerkracht? Doe er je voordeel mee!

Versterking Samenwerking

Het project Versterking Samenwerking
Vanuit het project ‘Versterking Samenwerking’ is door groepen scholen gewerkt aan verschillende thema’s, juist met het doel deze met elkaar te delen en de opgedane expertise voor de hele opleidingsschool beschikbaar te stellen.
Er zijn onderzoeken gedaan naar effectieve instructie op maat, aanspreken op talent, ik-doelen, portfolio en portfoliogesprekken, ouderbetrokkenheid, sociale veiligheid, mediation, startende leerkrachten. Verslagen van de onderzoeken, concrete producten en dergelijke zijn te vinden op deze website onder het kopje onderzoeken of via onderstaande button.

Hieronder een filmpje waarin door verschillende personen wordt uitgelegd wat Versterking Samenwerking heeft opgeleverd.

Openingsfilm Versterking Samenwerking

Wat heeft het project Versterking Samenwerking opgeleverd voor de klas, de school, bovenschools en voor de gehele opleidingsschool?

Onderzoeken